dijous, 19 de març de 2009

Tomàtiga farcida d'estiu mallorquí amb cruixents de pa a l'aroma d'all

A que fa bo amb aquest nom? Na Sara Maria m'ha donat la idea del dinar d'avui

Ingredients:
Tomàtiga
pebre verd
ceba
formatge maonès
all
pa integral de bona qualitat
oli verge, sal, pebre bo, pebre vermell dolç

He tret un tall rodó de la tomàtiga i l'he buidada i he tallat el què he buidat a trossets. He tallat la ceba i el pebre i el formatge a dauets petits. Ho he trempat (amanit) amb oli, sal, pebre bo i pebre vermell dolç i ho he reservat.
He tallat el pa en tires i les he posades dins el microones durant 2 minuts per aconseguir un cruixent interior (fet a la torradora no queda igual). L'he fregat amb all i li he posat una mica d'oli. A continuació he farcit la tomàtiga amb els vegetals i el formatge i ho he servit amb el pa allat.
Les fotos són dolentes perquè tenia tanta gana que m'ho he menjat abans de fer més fotos.

De postres, iogurt natural amb restes de torró picat per dedins.

5 comentaris:

Francesc ha dit...

Boníssim!!!! Quina bona pinta que fa!!!

La cuina vermella ha dit...

Hola nina! i tant que fa bo aquest nom!!! Aquesta tomàtiga tan ben trempada és una delícia, com tu!

Chis ha dit...

I ho va ser de bo... mmmmmmm

Antonio FernándezCoca ha dit...

Voy a tomar buena nota de esta receta, y de las otras que pones. Me he propuesto aprender desde tus enseñanzas en un campo en el que no domino nada: la cocina ! ;-)

... vaya andaluz que estoy hecho, sin saber hacer prácticamente nada (bueno... algo sí que sé, y me sale bien, pero... )

Me encanta tu blog. Felicidades (hoy desde otro país)

Chis ha dit...

Acab de fer mala via quan he vist aquest comentari...
Uelcom Antonio!